Zoeken
  • Betty Heideman

We zijn weer even op bezoek gegaan

Wederom met een volle auto richting Oberweiler en tegelijk afspraak met aannemer (grote hondenvriend, dat is altijd leuk). Tot onze verbazing waren heel veel spullen uit het huis gehaald en buiten neergezet (afspraak was dat er 4 juli mensen zouden komen kijken om gratis mee te nemen).


Het huis staat / stond nl echt helemaal vol met meubels, bedden etc. De huidige eigenaren willen dit allemaal niet, en willen het op laten halen door de stort. Nou dat vind ik dus echt zonde want er staan prima spullen bij dus had ik advertentie gezet voor mensen om het gratis op te halen. Afijn al die spullen staan nu op elkaar in de tuin!


Zucht.Het goede nieuws is dat de betontrap meer en meer vorm gaat krijgen! Zoals je op de foto kunt zien.. veel vogelpoep, in de dakrand zitten echt zonder overdrijven ik denk wel 50 zwaluwen met bijbehorende nesten!En dan als laatste, wat ook echt het laatste project in de prioriteiten lijst is maar wel waanzinnig qua mogelijkheid. De enorme zolder .... dit moet ooit een workshopruimte worden.


En iedereen bedankt die de blog volgt!

69 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now