Zoeken
  • Betty Heideman

Stap voor stap - with a little (or a lot) help from a friend

Alweer een maand sinds de laatste post. De tijd vliegt voorbij. Inmiddels ook aan het werk en in de weken dat ik werk, blijft er overdag minder tijd over om te klussen dan ik hoopte.

Tegen de tijd dat ik thuis ben, moet ik de honden eten geven, zelf ontbijten, het huis poetsen etc. Dan wat administratie/mails etc of boodschappen doen, vaak is het dan tegen lunchtijd en om kwart over drie moet ik weer weg voor de middagrit.


In de afgelopen maand is Eddy ook weer een paar dagen geweest en hebben we echt heel veel kunnen doen. Voor sommige dingen (elektra, sanitair) heb ik toch de aannemer nodig maar er komt wel toch een beetje zicht op hoe het gaat worden.


Ondertussen komt de aannemer ook zo vaak hij kan, om aan de badkamer beneden te werken en de elektricien is afgelopen zaterdag een aantal uren geweest. Heel langzaam komt er ook daar weer schot in.


Toch besloten om de hal naar de tv kamer te verven omdat we voorlopig toch geen geld hebben om daar nieuwe deuren in te laten zetten.


Helaas ook fikse tegenvaller. We meten altijd 1x per week de olie (we stoken op olie) en tot onze grote schrik, vliegt de olie de deur uit. Eind oktober 4000 liter olie laten komen, en we zitten nu op 2800 liter. Verwarmingsman is al geweest, heeft keter anders ingesteld, zou moeten helpen alleen nu toch in 2 dagen tijd 100 liter. Als dat zo doorgaat zitten we over 2 maanden zonder olie, dus zonder verwarming en warm water en opnieuw voor een paar duizend euro olie bestellen .. forget it. Die geldboom van de renovatie is al bijna op door het Russen verhaal.


Goed wat foto's dan maar. Eerst maar een hoekje waar nog werk gedaan moet worden, dit is in het 1880 deel.

Een overzichtje van de badkamer beneden. Een timelapse :-) van de laatste weken.


En een overzicht van de werkzaamheden boven, hoe de woonkamer meer vorm krijgt, de lambrizering in de keuken/eetkamer boven,
We gaan stug door, en houden je op de hoogte! April wil ik gewoon gaan verhuren, daar ga ik voor.

78 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop