Zoeken
  • Betty Heideman

Soms zit het mee en soms...

Nee helaas nog altijd geen telefoon en internet. Gisteren was er weer een techneut die echt zijn best heeft gedaan om het inmiddels beruchte wasserpumpstation te vinden maar zonder resultaat. Hij zei (na een uur zoeken in de omgeving), "vroeger belde je dan naar kantoor en vroeg je aan je collega's, kijk eens op de kaart waar het is. Maar tegenwoordig kan dat niet meer en moeten we eerst een dossier aanmaken, dat moet dan aan de Bautrop (als ik het goed verstaan heb) gestuurd worden en die nemen het dan in behandeling. Vanmorgen weer eens gebeld (4x), in elk geval staat die aanvraag bij de Bautrop in het systeem met hoogste prioriteit. Deze lui moeten of weten waar dat station is óf een nieuwe kabel aanleggen (in dat geval gaat het nog weken duren). Nu zal ik jullie zeggen dat heeeeel in het begin, ik voor de 1e keer belde met Telekom en toen iemand had die zei, er is geen telefoon verbinding, dat moet aangelegd worden en dat duurt 20 weken. Ik krijg steeds meer het idee dat het daar heen gaat. Maaaar goed de laatste keer had ik iemand aan de lijn die het begreep en zei, ik stuur u een lte box dan kunt u internetten via Funk met uw computer. Om eerlijk te zijn snap ik absoluut niet wat het verschil is en waarom dat dan uberhaupt niet kan maar goed ik wacht even af. Als het goed is krijg ik dus deze week een ander kastje en zou ik online met de pc moeten kunnen ipv spuurduur 2x per dag via de telefoon.


DAt is het eerste, het volgende is leuk (voor ons), van pa krijgen we als verhuiscadeau een nieuwe wasmachine (de oude moest in Breibach blijven) en konden we vandaag voor het eerst in 2 weken weer wassen. Fijn hoor want je onderbroek 4x omkeren gaat toch ruiken (hahaha).Dan ben ik begonnen met mijn eerste projectje, het toilet bij de tv kamer wat echt heeeeel slecht was. Doel vandaag was deze muur af (hoe noem je dat) beitelen?

Flinke klus morgen verder met het raam. Geen idee hoe dan verder hihi.En ook goed nieuws, we hebben verwarming yeahhhhh.


Vandaag ook prachtige kaart ontvangen van vriendin Paula. Mooi he.En speciaal voor Eddy, kijk ik heb de eerste stenen eruit maar wat een t..... klus zeg.Als het goed is komt zaterdag de elektricien weer en morgen komt er een bedrijf naar de badkamer kijken en offert maken. Donderdag middag hebben we afspraak op neutraal terrein met de aannemer, wij willen niet betalen wat hij nog wil hebben en gaan hem een voorstel doen voor het gedane werk. Ben benieuwd.


Oh ja en vandaag ook begonnen met een aanzet te maken voor het appartement. De boeken uit de vele dozen in de bibliotheek zetten.


Zo dat was het weer voor vandaag. Handjes zijn behoorlijk moe en kapot, met de geblesseerde vinger kan ik nog niet echt kracht zetten dus dat is weleens lastig. is geen klagen hoor, gewoon feitje.


Hondjes liggen te snurken, en ik ga eten maken.

86 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now