Zoeken
  • Betty Heideman

Organisatie

Het nadeel van 2 uur verwijderd van het nieuwe huis is dat je niet even naar toe kan met zijn tweetjes. Nog los van de benzinekosten. Maar we laten de honden toch liever niet zolang alleen, eigenlijk is 4 uur de max maar dat red je al niet met heen en weer rijden dus als we met zijn 2 gaan, zoals komende donderdag als we weer een afspraak met de aannemer hebben, is het toch al gauw 5,5 uur.


Het enige wat ik nu kan doen is plannen, plannen, plannen. Hoe doen we het met de katten, waar moeten die blijven tijdens de verbouwing, hoe doen we het met de honden tijdens de verhuizing, etc. Maandag de 26ste augustus gaan we de katten en kippen wegebrengen. Kira en Willem gaan in de zijkamer van de woonkamer, hopelijk is Fred zijn kamer dan klaar en daar kan dan Ciry in. De kippen kunnen in hun kippenhok en omheining die ik 2 weken daarvoor met vriend Eddy (in elkaar) ga zetten.


Dinsdag de 27ste ga ik dan met de honden richting Oberweiler, de omheining moet in principe dan klaar zijn, al zou het provisorisch zijn. Ik blijf dan uiteraard ook daar.

Woensdag de 28ste komen ze laden in Breibach en Donderdag de 29ste uitladen, dat wordt een hectisch dagje want de honden moeten dan ergens opgesloten worden in een ruimte waar de verhuizers niet bij hoeven.


Vanuit Frankrijk was het natuurlijk een nog grotere verhuizing met 15 honden, 5 katten en 1 papegaai. We zijn toen met 3 auto's gereden, als ik daar nog aan denk! Nu gaat alles in de Scudo en het is gelukkig maar 2 uurtjes, hopelijk is het alleen niet te warm anders moet ik heel vroeg in de ochtend gaan rijden.

24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now