Zoeken
  • Betty Heideman

Nieuwe buren

Dinsdag en woensdag was ik weer in Oberweiler. Daar waar we hier eigenlijk nooit welkom zijn geheten, en in het eerste jaar al gelijk 2 keer een mes in ons rug kregen, komen de buren daar al stuk voor stuk zich voorstellen als ze zien dat je aan het werk bent. Ik heb in de korte tijd daar al met meer mensen uit de omgeving gesproken dan in 3 jaar hier.


Dinsdagmorgen stond Eddy al te wachten, en we zijn eigenlijk bijna gelijk aan de gang gegaan met het kippenhok.

Igor (de aannemer) heeft alleen even geholpen met het dak, want dat lukte mij niet met mijn hand. Het ziet er top uit, de omheining wordt nog vergroot, is alleen tijdelijk dat niemand het in zijn hoofd haalt om het hok mee te nemen.


Omdat het opstapje naar binnen voor Miss P toch wat hoog is, heeft Eddy trapje gemaakt voor onze VID (very important dog)


's avonds zijn we naar het meer gereden en daar wat gegeten, het is maar paar minuutjes met de auto maar gelijk heb je even vakantiegevoel en de flammkuchen is er heerlijk.


In huis wordt er ook hard gewerkt, het halletje heeft nieuw plafond en de badkamer een nieuwe muur. Het rare gat is nu ook dicht.

Gisterenmorgen ben ik met Eddy eerst naar de gigantische Globus bouwmarkt gereden om materialen te halen. Daarna begonnen met gaten graven voor het snelcement (Eddy, ik heb morele support gegeven haha). Maar wat ik blij zijn als al die troep 6 augustus wordt opgehaald (in de hoop dat ze alles meenemen).
En een mooie plek gezocht voor het bord wat Leonie een paar jaar terug voor de stichting gemaakt heeft.Fred gaat zaterdag weer, ik ga zondag 5 dagen naar Frankrijk. Een afspraak die al een jaar staat om op de honden van vrienden te passen. De volgende keer dat ik in OB ben is met Eddy en Johan om de omheining te plaatsen en dan gaat de tijd toch wel heel hard. Hier moet er ook nog veel gebeuren. Morgen eerst de hechtingen eruit, hopelijk kan ik dan ook weer iets meer met mijn hand doen.

110 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now