Zoeken
  • Betty Heideman

Lekker bezig

De afgelopen week echt veel gedaan. Maar ik begin even met de badkamer want die is bijna klaar, in elk geval zo klaar dat we kunnen douchen. Yeahhhh. Alleen de vloerverwarming thermostaat moet nog geïnstalleerd worden. Dit gebeurt wanneer Peter met de volledige elektra aan de gang gaat. Maar het is heerlijk om gelijk warm water te hebben met een flinke straal, genieten dus.Een enorm rib uit het lijf maar wel noodzakelijk en goede investering is de nieuwe elektra kast, nu nog helemaal leeg maar binnenkort gaat Peter beginnen om hier alle elektra naar toe te leiden, en boven aansluitingen te maken voor de keuken etc.
Zelf ben ik druk bezig geweest om de toilet ruimte naast de badkamer op te knappen, schilderen, inrichten, gaten dicht maken en ben er erg blij mee. Ik doe er een foto bij zoals het was. Het linker toilet is verwijderd en daar is nu een opslagruimte voor de stofzuiger, strijkplank, dat soort huishoudelijke zaken haha.

Het begon met 2 toiletten (dit was de toiletruimte van de voormalige bar), we wilden van de linker dus een opslagruimte maken, de 'Russen' hadden wel de pot verwijderd maar ook de deur (wat wij niet wilden).

Op de toegangsdeur zit een foto poster, ja ben beetje gek van pauwen. Deze poster bestond uit 2 verticale delen, probeer dat maar eens in je eentje netjes naast elkaar te krijgen, zónder luchtbelletjes! Maar het is gelukt en ja zelfs keurig de deurklink eerst verwijderd.Dan heb ik een deurposter op de deur naar de andere wc geplakt, hier moet eigenlijk een andere deur in komen maar helaas is het renovatie potje inmiddels behoorlijk op dus dan maar op deze manier.

Samen met Fred een schuifdeur gemaakt naar de tv kamer, ziet er goed uit toch! Het lijkt echt glas maar is het niet. De deur moest ook korter gemaakt worden, dit leek op een drama uit te lopen toen alle onderdelen begonnen te schuiven maar ik ben toch iets handiger en technischer dan ik dacht en kreeg alles weer in elkaar. (Dit halletje ook geverfd).

Ook het drama toilet (ook hier foto's van hoe het was erbij), een nieuwe look gegeven met gewaagde kleurencombi.
En als laatste vandaag, de grote wand in de tv kamer, behangen met vliesbehang. Nog nooit van mijn leven gedaan en het zal misschien ook niet zijn zoals het hoort maar zelf ben ik er best trots op. Alleen niet handig wanneer een klodder lijm op je trap valt, je uitglijdt en met een rotsmak met je scheen tegen harde rand komt. In deze kamer moeten er nog 2 kleinere wanden gedaan worden en dan kan het geverfd worden.


Morgen komt Fred terug uit Nederland samen met mijn vader die het huis voor de eerste keer ziet en natuurlijk dan Kerst bij ons viert.


Ik wens iedereen hele warme en liefdevolle dagen toe en voor 2020, gezondheid, mooie momenten, liefde en vriendschap.85 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now