Zoeken
  • Betty Heideman

Keuze stress

Maar laat ik beginnen met goed nieuws : vanaf 1 november heb ik een baantje (mini-job) als chauffeuse. Demente en/of gehandicapte mensen thuis ophalen en naar de dagopvang brengen en 's avonds weer naar huis. In de ochtend 2 uurtjes en eind van de dag 2 uurtjes. Rond half 10 's ochtend weer thuis dus alle tijd om dan in huis te klussen.


Helaas ook minder goed nieuws: vannacht was er een grote storm met rukwinden tot 100 km p/u. Ik ben een watje maar ik vind het doodeng (en sommige honden ook). Ik hoorde de wind gieren en klappen, in mijn pyama naar buiten en zag de schutting panelen heen en weer wapperen. Fred wakker gemaakt, hij zich aangekleed en geprobeerd alles provisorisch te schoren. De rest van de nacht geen oog dichtgedaan en vanmorgen nogal brak.

Na de lunch en boodschappen samen zo goed mogelijk alles vast gezet, het beton onder de voeten was gewoon gescheurd en de voeten waren los gekomen. Hopelijk is het nu voldoende vastgezet en blijft een volgende storm nog een tijdje weg.Gisteren even naar Luxemburg gereden (nog geen half uur) en daar getankt, maar liefst 17 cent goedkoper! Dat is het ritje waard. Onderweg langs prachtig kasteel Beaufort, jammer genoeg goot het van de regen.Vorige week donderdag stond de sanitair man voor de deur en met 5 uurtjes hadden ze dit werk allemaal gedaan. Ze zeiden wel dat hun voorgangers (Igor dus) geen idee hadden gehad waar ze mee bezig waren. Ja dat idee hadden wij dus ook al. Het wachten is nu op de electricien, daarna kan de aannemer komen en komen zij weer terug om alles aan te sluiten. Maar we zijn hier al heel blij mee, eindelijk een stapje vooruit.Vrijdag ook de gordijnen weggebracht naar een klein winkeltje met 100en soorten wol, stukjes stof etc, heel ouderwets, heerlijk! Over 2 weken zijn ze korter gemaakt, samen met Eddy hebben we de voorbereiding al gemaakt en het is dan alleen op de rails schuiven en ophangen.


oké de titel.. keuze stress: hoewel we nog lang lang lang niet zover zijn, toch al aan het nadenken over de kleur op de muren. Het is een hoog plafond (3,5 meter denk ik) en we hebben ook grote wanden. Een wand weten we wel al, daar komt een heel apart detail (nee ik verklap het nog niet) en de kleur wordt 'groene thee'.

Maar de rest. pfoeh dat is lastig hoor! We willen wel een beetje kleur maar het moet ook bij de vloer en gordijnen passen. Handig dus die Flexarolletjes!


En om af te sluiten een zoet plaatje :-)66 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now