Zoeken
  • Betty Heideman

Jaaa??? Ja.... en nee...

Nou vandaag bij de post, piepklein apparaatje, stekker in het stopcontact en hop gelijk internet op de pc. Hiep hiep jeeeaaahhhh.


Ok geen telefoon nog en verbinding is niet snel genoeg om te kunnen werken op de chat, plus beperkt aantal GB maaar alles beter dan de afgelopen 2 weken.


Gisteren naar de Telekom winkel om een Duitse handy nr te regelen, super aardige man die ik ook het vertelde en die gelijk ging bellen. Nu alles wat ik tot nu toe wist klopt dus aardig, het gaat om het vinden van het 'wasserhauschen' en dan de persoon die hier de sleutel van heeft en dan een afspraak met een techneut en die persoon. Iets wat ik natuurlijk nooit zelf zou kunnen regelen, zei de Telekom man ook. Helaas zei hij ook dat niet in te schatten was hoelang dit nog zou gaan duren. Het beste was zelf regelmatig bellen of even bij hem in de winkel langskomen, ja zij hebben uiteraard directe lijnen en geen 0800 nummer waar je 500 keer 'ja' 'nein' moet zeggen en minuten lang naar irritante muziekjes moet luisteren.


Gisteren (ja het lijkt futiel maar ik ben er blij mee) zelf met snel cement de poot voor de droogmolen in de grond gezet vandaag eerste was buiten.


Vanmorgen dit rolluik zelf gerepareerd, nadat de bouwlui hier hadden gewerkt, ging deze opeens niet meer omhoog of omlaag. Dus bovenkant opengemaakt en met wat gefriemel, ja hoor, hij doet het weer. Ja misschien lach je erom maar met dat soort kleine dingen kan ik echt heel blij zijn :-)
Zondag hadden we dorpswandeling (en wat kan je hier prachtig wandelen!) en vanuit de bosrand zag ik opeens ons huis. Haha zo lijkt het wel een landhuis!
Komende week komt vriend Eddy weer klussen, super blij mee!! Dank je wel Ingrid dat ik hem mag lenen.


Komende zaterdag komt de elektricien weer.


Vanmiddag hadden we in een wegrestaurant afgesproken met de bouwman, we hebben hem een bedrag geboden tegen finale kwijting en hij ging akkoord (voor mijn gevoel iets te snel en ik vrees dat er nog een addertje onder het gras komt, maar Fred vindt mij te wantrouwig).


Nu nog altijd op zoek naar iemand voor de badkamer, gisteren afspraak met bedrijf maar die werken alleen met eigen materialen, aangezien wij alles (douchebak, wastafel, tegels, kranen etc) al hebben liggen, kon hij niets doen. Zucht.


Het enige waar we vreselijk veel last van hebben zijn vliegen, echt niet normaal, gewoon tientallen. En als ik echt ergens een hekel aan heb, dan is het aan vliegen die ook altijd het nodig vinden om mijn gezicht te gaan zitten.


Afijn..... een beetje goed nieuws dus toch wel deze keer! En dit zie ik als ik naar rechts kijk als ik aan mijn bureau zit. De 'kleine' deur gaat naar de beruchte douche en toiletruimte en de grote deuren links naar de hondenkeuken (annex mijn slaapruimte), tuin, halletje met Fred zijn kamer en de bergruimte. Rechtsboven een klein stukje van het stroomdrama waarvan ik oprecht hoop dat er dit weekend beetje duidelijkheid en orde gaat komen!


Helaas ook slecht nieuws, gisteren is een van de kipjes overleden. Misschien was de stress van de verhuizing toch te veel. De kippen doen het op zich eigenlijk heel goed en lopen regelmatig door het huis,gisteren zat er zelfs een op mijn bureau.

83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now