Zoeken
  • Betty Heideman

Het schiet niet op :-)

Een week vliegt voorbij en hoewel er al heel wat dozen leeg zijn, en dingen verplaatst, en weer verplaatst en weer verplaatst, is er geen groot werk aan de gang.


Nog altijd op zoek naar iemand voor de badkamer, vandaag was aannemer hier en uit zijn reactie viel wel af te leiden dat het een puinhoop was, hij deed zelf geen sanitair maar wist misschien wel iemand. Duidelijk is wel dat het nog weken kan duren eer er iemand tijd heeft. Zolang de stroom ook niet klaar is kan er ook niets aan de muren gedaan worden (verven) en eigenlijk dus ook niets opgehangen (in bureau woonruimte, hal etc).


In elk geval is al mijn hoop nu gevestigd op de Telekom man die maandag komt. (Hoewel ik zeker niet teveel verwacht, dan kan het ook niet tegenvallen).


Vanmiddag een poging gedaan de verwarming aan te krijgen, volgens het bedrijf wat hier was om een radiator af te koppelen, moesten we eerst alle radiatoren ontluchten. Makkelijker gezegd dan gedaan want beneden was op geen enkele radiator een ontluchtingsventiel te vinden. Boven wel. Daarna moesten we alle radiatoren op 2-3 zetten, en bij de verwarmingssysteem 4 knoppen omdraaien. Nou daar was geen beweging in te krijgen. Deze knoppen zouden ervoor moeten zorgen dat de radiatoren met water gevuld werden, nou nada dus. Dat wordt maandag weer bellen en het weekend maar trui aantrekken want het schijnt flink kouder te worden.


Morgen ga ik naar pa, eerste keer vanaf hier naar Eindhoven rijden. Zondag hebben we dorpswandeling, als het weer mee wil werken, voorspelling is niet al te best.


Nu up to date foto's, net gemaakt. Zit ik overal teksten bij te maken, komen ze niet te voorschijn. Eerste foto: ons ma heeft ook een mooi plekje gekregen, foto tuin en uitzicht (gaat voor mij nooit vervelen), de horror van de toekomstige douche / badkamer, de bureau/leefruimte die er zo best goed uitziet maar waar nog alle stroom gedaan moet worden, alle wanden geverfd en afgewerkt, plinten, gordijnen...., de keuken daar waar koken altijd al een uitdaging is (ik houd er niet van en ik moet voor mijzelf vegetarisch koken en voor Fred normaal), is het nu extra want van het fornuis blijken maar 2 elektrische plaatjes te werken. De multi functionele ruimte :-) mijn slaapkamer annex hondenkeuken, annex toegang naar tuin, annex wasruimte (als wasmachine dinsdag komt) annex ruimte waar dingen staan die we nergens anders kwijt kunnen.Het halletje naar de toekomstige douche. De tv kamer die ook redelijk lijkt maar waar 3 wanden heel slecht zijn en 2 ramen ook drama met veel werk. En als laatste de opslagruimte waar ik de afgelopen dagen hard heb gewerkt om ruimte te maken (stond echt na de verhuizer tot het plafond vol), hier komt schot in.

66 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now