Zoeken
  • Betty Heideman

Het is niet te geloven!!!

Vanmorgen tijdens het uitzwaaien van Eddy staat er een man buiten bij de telefoonaansluiting aan de muur iets te doen.

Ik vraag of hij voor de telefoon komt en of dat betekent....

Ja hoor zegt hij! Waaaat???


Het is 11:00u en ik heb telefoon én internet. Echt waar!!! Na 4 weken. Zooo blij.


Maar het kan niet op, want opeens stopt er een bus voor de deur en twee mannen stappen uit. We komen paar uurtjes aan de badkamer werken! Afgelopen maandag was er iemand die zei dat hij zou proberen of het lukte deze week maar anders volgende week. Het werd dus deze week al! Zij bereiden alles voor en zeggen wel, dat wat Igor gedaan heeft absoluut een grote puinhoop is (wat wij al dachten).


Het wachten is dan op de elektricien die helaas door ziekte geveld is, als de elektra klaar is, kan de bouwondernemer komen (waarbij de sanitair man samenwerkt) en daarna komen zij dan nog een keer terug om alles aan te sluiten. Wow zou het dan toch allemaal nog goed komen :-) ?


Eddy is dus ook vertrokken. We hebben in de tv kamer en toilet, heel veel muurwerk gedaan, behang verwijderd (voor het eerst met een behangafstoom apparaat gewerkt), schrapen, schuren etc. Eddy heeft gisteren en eergisteren nog mega veel werk gedaan waar ik niet echt aan mee kon helpen, gisteren helemaal niet doordat we met Saar onverwacht naar de dierenarts moesten. Natuurlijk moet het nog drogen maar dan kan ik het toilet gaan afwerken, en gaan proberen te tegelen. Super blij mee en ontzettend dankbaar dat hij dat wilde doen.Tussendoor toch ook maar weer de veiling begonnen want de dierenarts kosten voor de stichting vliegen er nu door.105 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now