Zoeken
  • Betty Heideman

Heel even dacht ik...

Heel even dacht ik, 'het komt goed'. Gisteren hebben 3 man gewerkt, van 11 tot 16u. Het is niet dat je zegt, wow ze hebben de héle dag lopen werken maar goed.


En vandaag? Vandaag was er niemand, in elk geval niet tot 14u want toen ben ik naar huis gegaan.


Wat is de stand van zaken?


De deuren van Fred zijn kamer en het voorraadhok? Zitten er nog niet in.

Wel heb ik rekken in elkaar gezet en het voorraadhok opgeruimd zodat er straks van alles in kan met de verhuizing (met name alles wat eerst in het 'winkeltje' stond).Electra? Nou kijk maar.... verre van klaar, nog niet één stopcontact of schakelaar is klaar.Badkamer? Het is mij een raadsel waarom er eerst een muurtje is gemetseld wat nu weer half opengehakt is. Maar dat we daar volgende week ons kunnen wassen en douchen lijkt me hoogst onwaarschijnlijk. Ja, de boiler hangt.. en dat is ook alles wat hij tot nu toe doet.De grote bar/bureau/woonkamer, het gat is dicht, het plafond is klaar, ziet er mooi uit. Dat is het gelijk ook weer, zoals je kunt zien.Het voorhalletje is klaar hoewel dat een groot woord is want de deuropening naar het ketelhok is totaal niet afgewerkt.
De keuken is klaar (deze hoek was lelijk, muur is aangesmeerd) ook hier het nodige aan te merken, zo is alles teruggezet maar niet goed aangesloten waardoor het lekt. In elk geval heb ik vandaag deze ruimte helemaal opgekuisd :-) en kunnen daar de verhuizers donderdag de keukenspullen kwijt.
In de woonkamer (geen foto), heb ik de 2 zitter neergezet, een stoel en matras en manden, zodat de honden volgende week donderdag daar veilig en relatief rustig zitten als de verhuizer komt uitladen.


Oh ja dat is ook nog een leuke, er zitten vouwdeuren in de grote ruimte, ik heb tijdens een van de bezichtigingen gevraagd (aan de eigenaren) of die helemaal open konden. Nou gisteren kwam ik erachter dat de rechter twee delen (waar altijd de grote houten kast voorstond) uit de rails gehaald zijn en vastgeschroefd staan dus helemaal niet kunnen klappen.... Wel is eindelijk de vloer hier eruit gehaald, deze moet nl straks doorlopen in de grote ruimte.

En dit is dan voorlopig onze woonkamer, keuken, mijn slaapkamer, bureau, hondenkeuken etc. Zolang er verder niets klaar moeten we hier bivakkeren. Op de eerste foto, staat nog het matras waar ik op geslapen heb, de laatste foto staat het bed waar Fred maandagavond mag slapen. Als hij op de grond zou moeten liggen, komt hij nooit meer overeind haha.
Buiten (ook geen foto) heb ik nog rieten matten tegen de omheining gezet, hier moeten nog houten schuttingen komen, tegen de inkijk.


Gisteren en vandaag dus eigenlijk zelf keihard gewerkt. Maar zeer zeer ontevreden over de aannemer. Maandag gaat Fred dus over met de katten en kippen en als er niets gedaan is, mag hij de sleutel inleveren en opzouten. Hoe dan verder? Want waar vind je een goede aannemer die op korte termijn tijd heeft. Een goede aannemer zit immers bomvol. Na ja voorlopig eerst zelf maar over.


Woensdag komen ze hier laden, dan komt lieve vriendin Beate meehelpen, ik wil het huis dan bezemschoon hebben en daarna met de honden naar Oberweiler. Dit is dus even de laatste update mét foto's. Dinsdag koppel ik de pc af en geen idee wanneer we daar internet hebben. Vrijdag (30 aug) komt Telekom en ik kan alleen maar heel hard duimen dat het werkt.

122 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now