Zoeken
  • Betty Heideman

H H... Hitte en Hand

En dan heb je een planning en gooit niet alleen de gipshand maar ook het warme weer roet in het eten.

Komende vrijdag en zaterdag zou ik met Eddy aan het werk gaan, kippenhok in elkaar, begin maken met de omheining achter. Voor vrijdag voorspellen ze 38 graden en voor zaterdag de hele dag regen en onweer....


Ik moet echter vrijdag zelf wel naar het huis want de schutting panelen worden geleverd, de man die de satelliet schotel komt installeren komt die dag en iemand die naar de bekabeling voor het internet komt kijken.


Afspraak met Eddy verzet naar volgende week het komt echt allemaal zo slecht uit.


Zondag de 4e ga ik 5 dagen naar Frankrijk, oppassen op de honden van vrienden, dit heb ik beloofd dus dat doe ik ook, en misschien ook wel fijn, heel even er tussen uit.Maar als ik dan terug kom, gaat het wel ineens héél erg snel.

Vandaag is Fred geweest en er wordt keihard gewerkt.38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now