Zoeken
  • Betty Heideman

Geduld en zo

Wat op dit moment het meest frustrerend is, is dat ik niet verder kan. Woonkamer kan ik niets doen, niets ophangen, niet verven, niet mijn bureau vaste plek geven, zolang elektra niet klaar is, kan aannemer niet gaten dichtmaken, kan ik niet verven en bijv ook de plinten niet plaatsen.

Badkamer nu ja dat weten we, dat is nog een groot gat, letterlijk en figuurlijk.

Hal voordeur, daar moet ik advies voor hebben hoe ik met de muren verder moet, ik heb behang eraf gehaald maar nu, gelukkig komt Eddy vrijdag :-).

Tweede toilet en tv kamer ook zo'n verhaal.

En dat is dus niets voor mij want ik wil dóór. Maar goed een goede les in geduld zullen we maar zeggen.


Toch ook wel wat gedaan hoor! Het kleine halletje vóór de hondenkeuken/mijn slaapkamer, waar nu ook de toegang zit tot Fred zijn kamer en de voorraadruimte daar kon ik wel aan de gang. En dat ziet er nu dus zo uit. (Ook foto van hoe deze ruimte voorheen was zonder de scheidingswanden). Nog een lampje aan de muur en wat muurversiering en dan is er tenminste één ruimte in huis klaar.Er zijn ook van die andere dingen, zoals het afval. In Breibach hadden we voor blik en plastic een container, hier moet het in gele zakken. Alles leuk en aardig maar met het hondenvoer zit ik in een week al op 4 gele zakken (en dan maak ik de blikken zo plat mogelijk) en dat is niet heel fris als dat in de zon buiten staat. Helaas hebben we geen andere plek waar we dit kwijt kunnen. De gele zakken worden 1x per maand geleegd dus reken maar uit. Een alternatief is om ze naar de stort te brengen en ik vrees dat het daar dus op uit gaat draaien minimaal 1x per week (ook goed voor het milieu).

Nog zo'n ding, in Breibach hadden we een bruine bio container. Die is er hier niet, houd je vast, je moet zelf je bio afval verzamelen en in papieren biozakjes in het dorpscentrum in een container gooien (wederom goed voor het milieu als je steeds de auto in moet). Dus waar laat je de biozakjes? Je gaat ook niet voor elk zakje immers rijden.


Afgelopen week hebben we ook nog een leuk (dus niet) klusje gehad. De vorige eigenaren hadden dozen vol met plafondplaten buiten achter gelaten. Aangezien die tot giftig afval behoort, moet je dit zelf afvoeren in speciale zakken (á 5 euro per stuk). Die zakken zijn enorm groot, we hadden 4 volle zakken die je dan in Bitburg moet brengen. Hoewel de auto groot is, gaan 4 zakken er niet in oftewel twee keer rijden. Auto op de weegschaal, dan naar speciale container, eigenlijk moet je het er in gooien, maar haha de container is 2 meter hoog!! Dus ervoor gezet. Weer op de weegschaal en afrekenen. De kosten hiervoor hebben we wel aan de vorige eigenaren doorgestuurd (en zijn netjes betaald). Maar het kost een hoop tijd en eigenlijk mag Fred helemaal zelfs niet die platen aanpakken zonder speciale kleding (kankerverwekkend).


Een ander klusje was alle dekbedden verzamelen... Kira heeft geholpen. Oproep op FB viel wat tegen, ik had gehoopt opvangcentra hier blij mee te maken, helaas alleen trouwe vriendin Marian kan ze gebruiken voor de hondjes in Roemenië en er gaan een aantal naar Barbara en Alie voor hun eigen hondjes.


Dus toch wel wat gedaan hoor :-) alleen niet zoveel als ik zou willen.


Oh ja.. .krijg net sms van Telekom dat de "storing" is opgelost. Eh??? Storing??? Morgen dus maar weer naar de aardige man van de Telekom winkel want we hebben écht nog geen telefoon en internet op de Speedport.

90 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now