Zoeken
  • Betty Heideman

Gas erop

Mijn streven is toch echt om maart uiterlijk april het appartement klaar te hebben voor verhuur. Moet er nog veel gebeuren? Wil je het weten? Buiten: betontrap moet nog leuning en afgewerkt worden (moet ik laten doen), tuin moet nog omheining en gras in (deels zelf, deel laten doen), nieuwe buitendeur boven aan trap voor ingang gasten (laten doen), toilet opknappen (zelf doen), hal 1 opknappen (zelf doen), nieuwe vloer in hal (eehh.... misschien zelf doen?), badkamer 1 opknappen, bad eruit, douche erin (laten doen), keuken poeh veel werk, moet stroom komen (oa krachtstroom), wastafel moet weg, aanleg water voor wasbak, keuken installeren (moet allemaal laten doen), inrichten (ja leuk kan ik zelf), bibliotheek nah is bijna klaar, hal 2, opknappen (kan ik zelf), slaapkamer (verven muren, plafond, afwerken, latjes, inrichten kan ik zelf, nieuw glas in venster... laten doen), woonkamer (verven, nadenken over raam'bekleding', inrichten, yup kan ik zelf). Dan nog allerlei kleine dingen. Qua tijd lijkt het nog ruim maar maandag begin ik met mijn baan dus dan heb ik per dag maar beperkt aantal uurtjes, immers ook het gewone werk gaat door: verzorging hondjes, huishouden, Djimba webshop, regelmatig naar pa etc etc.


Maar genoeg gekletst nu eerst wat beelden. Begonnen met het afhalen van het behang in wat de woonkamer moet worden van het appartement.


Voortgang van de slaapkamer van het appartement, vandaag klaar met de 1e laag op alle wanden. Begonnen met alle scheuren dichtmaken. Op de laatste foto is de kleur het beste te zien waar de zon er net op scheen.


Als je aan het klussen boven bent, krijg je altijd wel "hulp"...


Vandaag ook in de woonkamer op één deel al een tweede laag gezet. Zie je het verschil?


Maar ook beneden worden puntjes op de i gezet, voor het eerst van mijn leven latjes in verstek gezaagd en de hal daarmee afgewerkt.


Een indruk van hoe de 2e hal boven eruit gaat zien.


En een indruk van de bibliotheek.


Vorige week was het mooi weer en Sofie en Mila genoten van het zonnetje.


En als laatste voortgang van de badkamer, de aannemer komt steeds als hij ergens een gaatje heeft om hier wat te doen (top!). Dus ook daar begint schot in te komen.


En dat was het dan voor nu weer even!

67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig