Zoeken
  • Betty Heideman

"Even" naar Oberweiler

Hoewel het bijna niet de moeite waard is om met zijn 2 te gaan (twee uur heen, twee uur terug dus in verband met de honden, nauwelijks tijd om daar iets te doen), wilde Fred toch ook nog een keer mee. Vanmorgen vroeg vertrokken, voordeel het is zondag, dus we reden het in 1 uur en drie kwartier.


Achterbuurvrouw kwam even gedag zeggen, gepraat over alles wat in de tuin staat en zij zal 6 augustus, als de gemeente het komt halen, oogje in het zeil houden, ze had zelf ook spullen die die zet ze er dan bij dan kan alles in één keer weg. Dat zou mooi zijn.


Weer een volle auto uitgeladen en omdat het flink geregend had, geen buitenwerk gedaan wat we eigenlijk wilden doen maar in plaats daarvan vast begonnen met spullen op andere plekken neer te zetten. Rekken neerzetten want we missen natuurlijk het "winkeltje" waar we zoveel kwijt konden en de nieuwe bergruimte moet nog gemaakt worden. (Die komt aan de andere kant van deze muur). En wie goed kijkt ziet dat iemand al een plekje gevonden heeft.
De tafels, die ik eerst wilde verkopen, uit elkaar gehaald. Die gaan naar de grote (toekomstige workshop) zolder, dan heb ik die maar vast :-).

Drie stoelen naar boven gebracht voor de vakantie woonkamer. (Vergeet foto te maken)


Mimi mocht ook voor de 1e keer mee.
En natuurlijk!! De bar was weg dus wat een ruimte! Dit wordt mijn bureau ruimte, maar ook, zoals dat vroeger zo mooi heette "opkamer" oftewel als we visite hebben, gaan we hier zitten. Nu nog betaalbaar vinyl / pvc uitzoeken. We hebben gedacht over laminaat maar met de regelmatig plassende hondjes toch maar niet doen. Zeil is geen optie omdat ik geen 4 meter in mijn auto mee krijg haha.


Vrijdag en zaterdag ben ik er weer en blijf ik slapen, geen internet uiteraard nog. En dan maar duimen dat de telefoonman dit keer wel komt!
50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now