Zoeken
  • Betty Heideman

Daar gaan ze...

Vanmorgen is Fred vertrokken met poezen, Kira, Ciry en Willem en de 4 kipjes. Omdat het erg warm wordt, de benches op koelmatten gezet en overal koelelementen er tussen (Fred zijn auto heeft geen airco), tip van vrienden. De kofferbak vol met noodzakelijke dingen die ik woensdag niet mee kan nemen (alle honden moeten met mee met de bus dus dat wordt al dringen), en zijn eigen spullen want hij is nu definitief het huis uit (haha).


Hij gaat alleen maandag terug voor de sleuteloverdracht.


11:30u hij belt net, alle beestjes zijn goed aangekomen. Kippen lopen rond in hun omheining. Ciry (de poes van ons ma die wij na haar overlijden in huis hebben genomen), zit in een kamertje beneden en Willem en Kira in een grote kamer boven.


Helaas heb ik dus alleen foto's van het vertrek omdat Fred geen foto's kan sturen.


13:15u update werkzaamheden, badkamer is nauwelijks iets gedaan oftewel niet klaar voor de 27ste (wat afspraak was); deuren in kamer Fred en voorraadhok zijn nog niet eens gekocht, (zou ook klaar zijn), stroom is niet klaar, het enige wat gedaan is dat de vloer in de bar geëgaliseerd is. Maar nog geen vinyl gelegd. Fred heeft gezegd dat ze tm woensdag kunnen werken, donderdag (komt verhuizer) en vrijdag niet. We gaan dan van het weekend beslissen wat we doen, ik weet het wel maar uiteraard moet Fred het daar ook mee eens zijn.


50 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now