Zoeken
  • Betty Heideman

Blast from the past

Ik weet niet of ik het al eens verteld had maar het rechterdeel van het huis, stamt uit 1859 (of daaromtrent). Nu ben ik al eens op Internet aan het zoeken geweest naar oude foto's vooral omdat het vroeger een poststation was zou er toch wat van te vinden moeten zijn.


Een van mensen die ik inmiddels daar heb leren kennen (de man die de bar heeft overgenomen), kwam met deze foto aan.


GEWELDIG!!Helaas heb ik verder nog geen nieuws, het is nog altijd wachten en dat is behoorlijk zenuwslopend al gaan we wel gewoon door, in de hoop dat we het lot hiermee niet tarten.

45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now