Zoeken
  • Betty Heideman

De eerste tegenslag

Bijgewerkt: 26 jun 2019

Gisteren afspraak met aannemer, nette aardige jongeman heeft bedrijf samen met zijn vader. Het hele huis doorgelopen, dat voelde op zich prima.

Echter voordat ze er waren had ik een vloertegel in de bar losgetrokken en een stuk behang en dat beviel mij al helemaal niet.

Hen ook niet, ze trokken het behang zo los, dikke witte schimmel eronder, en vochtige muur. De vloer voelde ook vochtig aan.

Lang bezig geweest om te kijken of er een oorzaak te vinden was, van funderingsproblemen, tot kapotte pijpen .... er is een keer een lekkage geweest, en nu zou het kunnen dat er gedurende langere tijd water op de vloer gelegen heeft (het huis was immers niet bewoond). Ik heb de vorige eigenaren een berichtje gestuurd met deze vraag. Volgens hen is dat niet zo.

Maar hoe dan ook, de eerste grote tegenslag is binnen want er moet een nieuwe deklaag op de vloer en de wanden zullen volledig behandeld moeten worden.


Natuurlijk ook even met hen gepraat, gezien het bedrag wat we voor het huis betaald hebben, zegt hij ook, als je hier in investeert, dan wordt het huis echt veel meer waard, de locatie is top, de Eifel is populair zeker bij buitenlanders, de rest wat er moet gebeuren is heel veel werk maar dit is het enige grote kostbare werk. (Hopen we dan maar).


De trap schiet gelukkig wel al op... De dakgoot rechts bij de trap gaat nog weg anders wordt het wel erg je kop stoten ;-).


En Miss P laat even zien welk stuk we er nog bij gaan omheinen zodat de honden iets meer ruimte krijgen.De telefoon man is niet komen opdagen, dat was ook fijn, er stond ook geen afspraak gepland terwijl ik die afspraak toch echt 2 weken geleden gemaakt heb. Grrr.

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now