Zoeken
  • Betty Heideman

1e stap vakantie appartement

Afgelopen week begonnen aan de 1e slaapkamer van het vakantie appartement. Al het behang eraf halen, ook van het plafond. Flinke klus. Er onder kwam een mooi patroon tevoorschijn. Vandaag was de aannemer (badkamer beneden) langs, en hem even om advies gevraagd. De donkere plekken zijn schimmel geweest maar nu ok. Behandelen, dan alles 'verputzen' (stuccen) en dan verven.

Eh... stuccen.... of ik dat zelf kan? Hij lachte, nou vast wel, gewoon proberen. Ja ja...

Er moet boven nog heel veel gebeuren eer we kunnen verhuren, maar ik ga toch ernaar streven dat het in april klaar is.


Gisteren en vandaag was de aannemer er dus ook, hard aan het werk in de badkamer. De geplaatste muur is scheef en oneven, de achterwand boven de wastafel idem. De vloer waar zij de tegels eruit hebben gehaald (de Russen), iets wat nooit in overleg is gedaan, is gebarsten en moet er volledig uit. Het enige voordeel zou kunnen zijn dat we nu misschien daar vloerverwarming kunnen laten maken (overleggen met elektricien), in de winter wel prettig.

Het is echt fijn want ze hebben het heel druk en proberen ons toch tussendoor te proppen steeds een paar uurtjes om te zorgen dat de badkamer voor de winter klaar is.Dan nog wat mooie plaatjes van de ochtend. Afgelopen weekend was het prachtig weer en dan is het genieten!


En de gordijnen hangen!


In de tuin vandaag wat stro gestrooid, de helft van de stenen gaan er nog uit, daar komt gras maar voorlopig even wat stro zodat het wat prettiger voor de honden en kippen is.67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Lekker bezig

Gas erop

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now